Win €2500 voor W&T

Als school goed op weg met Wetenschap & Techniekonderwijs? Ding dan mee naar de TechniekTrofee: de school met het meest inspirerende idee wint € 2.500 en kan deze geldprijs meteen besteden aan uitvoering ervan. Scholen die al goed op weg zijn met W&T, maken kans op € 2.500 om dit naar een hoger plan te tillen.

De TechniekTrofee is een initiatief van TechniekTalent.nu en het Ir. W. Maas Geesteranus Fonds. De prijs wordt sinds 2014 uitgereikt aan basisscholen die de talenten van hun leerlingen ontwikkelen met behulp van Wetenschap & Techniekonderwijs.

Nieuw: prijs voor het meest inspirerende idee
Er zijn twee prijzen te winnen. Dit jaar introduceert de organisatie een nieuwe categorie, bestemd voor de school met het meest inspirerende idee voor W&T in het basisonderwijs: de TechniekTrofee Inspiratieprijs 2016. De winnende school kan het prijzengeld van € 2.500 meteen besteden aan de uitvoering van het idee.

Scholen die al een start hebben gemaakt met W&T, kunnen meedingen naar de TechniekTrofee 2016. De winnende school – met het beste voorbeeld van W&T in het basisonderwijs – krijgt een geldprijs van € 2.500, een penning en oorkonde.

Aanmelden voor 16 april
Nog tot en met 15 april 2016 kunnen scholen zich aanmelden op www.techniektalent.nu/techniektrofee. Uit alle inzendingen nomineert de jury drie scholen, in beide categorieën. Uit de nominaties kiest de jury de winnaars, die op 14 juni 2016 tijdens de feestelijke prijsuitreiking door Maurice Lede (bekend van o.a. Het Klokhuis) worden onthuld.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 23 februari 2016 15:46